eTWİNNİNG PROJESİ

Ellerim Toprakta Ruhum Doğada Projesi - My Hands Are in the Soil My Soul is in Nature Project

12.12.2023 76

Bu proje bir eTwinning projesidir. Bu projeler planlanan çalışmaların, öğrenci merkezli etkinliklerle yürütüldüğü ve bu etkinliklerin çevrimiçi ortamda ortaklarla paylaşıldığı, farklı okullardan, farklı ülkelerden öğrencilerin işbirliğini esas alan çalışmalardır.

Öğrencilerimize doğa sevgisini aşılamayı, toprakla iç içe olmalarını amaç edindiğimiz bu projede; doğada eğitsel oyunlar tasarlayarak, ağaç türlerini inceleyerek, doğal ürünler kullanarak öğrencilerin yaparak yaşayarak öğrenmelerini hedefleyen Denizli (Çivril’den biz), Uşak (5 öğretmen), Malatya (1 öğretmen), İstanbul (1 öğretmen), Çek Cumhuriyeti’nden (1 öğretmen) olarak bir araya gelmiş proje ortağı öğretmenleriz.