GÖKÇE GÜRCAN - Okul Müdürü

Uşak´ta doğup büyüdüm. İlkokul ve ortaokul öğrenimimi Uşak Atatürk İlkokulu´nda bitirdim. Lise öğrenimimi Uşak Kız Meslek ve Anadolu Meslek Lisesi´nde bitirdim. Üniversite öğrenimimi Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı´nda tamamladım. Lise ve üniversite öğrenimim döneminde çeşitli devlet ve özel anaokullarında staj eğitimlerimi tamamladım. 2012 yılı Eylül ayında Denizli´nin Çivril İlçesi´nde olan Rasime Kameroğlu Merkez Anaokulu´na atandım ve okul öncesi öğretmeni olarak çalışmaya başladım. Çivril´de Irgıllı Atasay Kamer Anaokulu´nda görev yaptım. 2016 yılından itibaren idarecilik görevi yapmaktayım. Halen Çivril´in Gürpınar Mahallesi´ne bağlı Mustafa Taşdelen Anaokulu´nda okul müdür vekili olarak görev yapmaktayım.