Mustafa Taşdelen Anaokulu

Vizyon: Yarının büyükleri olan çocuklarımıza en iyi eğitimi sunarak öz güveni gelişmiş bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek, bireysel ilgi ve yeteneklerini keşfedip kendilerine en uygun şekilde rehberlik ederek bir sonraki eğitim aşamasına sağlam adımlarla donanımlı bir şekilde özgüvenli devam etmelerini sağlayarak Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz: 2020/2021 Eğitim Öğretim Yılında "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazanmıştır. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Geleneksel Çocuk Oyunları Şenlikleri Yağ Satarım Bal Satarım İlçe İkincisi olmuştur. Sağlık Elinizde Projesi kapsamında ´´ Ayın En Temiz okulu´´ seçilmiştir. Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır. Beslenme Dostu Okul Projesi Sertifikası almaya hak kazanmıştır.

Saatler: 09:00 - 14:00
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mustafatasdelenanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Gürpınar Mahallesi Uşak20 Caddesi Dış Kapı47A Çivril/Denizli

Öğretim Şekli :Yarım Gün

Yerleşim Yeri - Denizli ili Çivril ilçesi Gürpınar Mahallesi.

Adres - Gürpınar Mahallesi Uşak20 Caddesi Dış Kapı47A Çivril/Denizli

Ulaşım Öğretmen servisi vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe merkezine 15 km. İl merkezine 115 km.